Header image  
Schoonheidssalon  
line decor
  
line decor
 
 
 
 
 
 
 
 

JE ZOEKT PROFESSIONELE COSMETICA, HUIDVERBETEREND, HUIDVRIENDELIJK EN ZEER BETAALBAAR?

 

Malima Skincare – Een alliantie tussen Natuur & Wetenschap –

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huid identieke ingrediënten welke optimaal resultaat genereren. Alle producten bevatten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV-bescherming. Malima is een Nederlands product wat op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld is, in ons eigen (Nederlandse) laboratorium.

JE HUID OPTIMAAL VERZORGEN MET RESPECT VOOR DE NATUUR?

Malima Skincare producten bevatten een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Omega 3,6 en 9 zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiële vetzuren. Tevens bevat elk Malima Skincare product huid identieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. De innovatieve formules zijn specifiek op huidtype of huidprobleem samengesteld. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

JE BENT UNIEK EN VIND DUURZAAM BELANGRIJK?

Unieke verpakkingen, innovatieve formules; Binnen Malima Skincare staat langdurige en optimale werkzaamheid van de innovatieve formules centraal. Verpakking speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het product en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, daarnaast is het belangrijk dat de verpakking een rol speelt in de verduurzaming. Alle crèmes, serums en maskers zijn in speciale dubbelwandige dispensers verpakt. Daarmee wordt elk product beschermt tegen invloeden van buitenaf, wordt de inhoudt optimaal geconserveerd en behouden de formules/werkstoffen gedurende het gebruik hun krachtige werking.

JE ZOEKT BALANS TUSSEN JE BINNEN EN BUITENKANT?

De Malima Wellness & Spa producten bieden een uitgebreide keuze uit professionele producten die zorgen voor intensieve huidverzorging. Door gebruik te maken van de producten kunt u nog langer nagenieten van uw behandeling en zal u huidgesteldheid verbeteren. In de salon geef ik therapeutische behandelingen en op het seizoen gerichte SPA-behandelingen. De producten hebben een weldadige geurbeleving, uw behandeling wordt hiermee een belevenis waarvan het effect langdurig voelbaar is.

 
 

 

 

 

Natuurlijk

 

Gezond

 

Veilig

 

Eerlijk

 

Menselijk

 

Milieuvriendelijk